SVIJET SLAVNIH

Povratak posrnule zvijezde "Dinastije": Tvrdi da je pobijedila alkohol i demone

U proteklih pet godina tri je puta bila na odvikavanju od alkohola

Heder Loklir u novom filmu. Agencije

L. S. R.

16.9.2021

Svoju prvu ulogu nakon dugo vremena, u televizijskom filmu "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" imat će Heder Loklir (Heather Locklear, 59), zvijezda 90-ih, koje se gledaoci  sjećaju po ulogama u '"Dinastiji" i "Melrose Placeu", nakon čega joj je sve krenulo nizbrdo.

Kako je rekla, iako je ispočetka bila prestrašena zbog svega, nakon dugo promišljanja ipak je pristala vratiti se u glumački svijet.

- Najveći izazov mi je bio taj što sam bila prestrašena zbog svega.Najteža scena mi je bila ona u kojoj sam saznaje da mi je suprug preminuo. Kako bi se što bolje pripremila za sve, našla se sa stvarnom  Kristinom Karlson (Kristine Carlson), po kojoj je film i snimljen, i zatražila od nje savjet - izjavila je Heder.


Heder Loklir. Agencije

Prihvatila je sve njezine savjete i na kraju snimila sve besprijekorno, iako je itekako strahovala kako će sve ispasti budući da godinama nije snimala, niti pamtila tekstove. No, kaže, sve je to kao voziti bicikl, jednostavno ne zaboravljaš.

Plavokosu ljepotica za kojom su patile generacije tinejdžera i onih malo starijih uništio ju je alkohol i neprestane bitke s unutrašnjim demonima.

Od 2008. godine, kratko nakon što joj je propao drugi brak, a karijera počela šepati, Heder se bori s tjeskobom i depresijom i više je puta tražila pomoć psihijatra. Iste te godine prvi je put uhapšena zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava, lijekova na recept.

Zatim je 2010. godine udarila automobilom u saobraćajni znak pa pobjegla s mjesta nesreće i zaradila prekršajnu prijavu. Dvije godine kasnije prevezena je u bolnicu nakon što joj je pozlilo zbog miješanja lijekova i alkohola i sumnje na pokušaj samoubojstva. Opet je bila hospitalizirana.

U proteklih pet godina tri je puta bila na odvikavanju od alkohola - posljednji put nakon što je krajem 2019. završila na psihijatriji. Heder se sada vraća u velikom stilu i navodno je pobijedila sve svoje demone.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.