POTRESEN

Muž Marine Tucaković: Ne znam odakle joj snaga, pored svega ovoga i ja imam koronu

Ja imam kovid, jučer mi je stigao rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima, rekao je Radulović

A. Z. / Telegraf

Marina Tucaković

Foto: ARHIVA


Od kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo uslijed zaraze koronavirusom, javnost je postala zabrinuta, a vijesti su se brzo smjenjivale.

Suprug Marine, Aleksandar Futa Radulović je za Telegraf.rs otkrio da je i on, nažalost, zaražen covidom.

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam covid, jučer mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa

 Otkrio je kako je došlo do toga da se Marina zarazi koronavirusom.

- Ne mogu da tvrdim gdje se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odjeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo.

- Uplašio sam se, naravno. Nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

  • Zaražena kovidom

    Zaražena kovidom

    Foto: Arhiva


Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima.

- Marina je prije hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gdje crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsjetimo, Marina Tucaković hospitalizirana u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza koronavirusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici, a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu

Više o temi Marina Tucaković

NA VRH

Podijeli članak na