POTRESEN

Muž Marine Tucaković: Ne znam odakle joj snaga, pored svega ovoga i ja imam koronu

Ja imam kovid, jučer mi je stigao rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima, rekao je Radulović

Marina Tucaković. ARHIVA

A. Z. / Telegraf

16.9.2021

Od kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo uslijed zaraze koronavirusom, javnost je postala zabrinuta, a vijesti su se brzo smjenjivale.

Suprug Marine, Aleksandar Futa Radulović je za Telegraf.rs otkrio da je i on, nažalost, zaražen covidom.

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam covid, jučer mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa

 Otkrio je kako je došlo do toga da se Marina zarazi koronavirusom.

- Ne mogu da tvrdim gdje se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odjeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo.

- Uplašio sam se, naravno. Nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.



Zaražena kovidom. Arhiva

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima.

- Marina je prije hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gdje crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsjetimo, Marina Tucaković hospitalizirana u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza koronavirusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici, a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.