NOVA HOLIVUDSKA LJUBAV

Demi Mur i Džon Travolta u vezi, a još je zanimljivije ko ih je spojio

Ovu holivudsku vezu definitivno niko nije očekivao, no sve su glasnije priče kako se iz dugogodišnjeg prijateljstva rodila ljubav

Mur i Travolta: Rodila se ljubav. Avaz

L. K. P.

17.9.2021


Zvuči čudno, ali ne i nevjerovatno, Džon Travolta (John), prema pisanju svjetskih medija, u posljednje se vrijeme ne odvaja od kolegice Demi Mur (Moore). Zajedno su viđeni na romantičnoj večeri, a da stvar bude bolja, navodno ih je "spojio" njen bivši suprug, Brus Vilis (Bruce Willis).

Ovu holivudsku vezu definitivno niko nije očekivao, no sve su glasnije priče kako se iz dugogodišnjeg prijateljstva 67-godišnjeg Travolte i 58-godišnje Mur rodila ljubav. Strani mediji ne prestaju pisati kako ih se u posljednje vrijeme može vidjeti često zajedno, a sve je dodatno pojačala izjava jedne konobarice iz floridskog restorana, koja je svjedočila njihovoj večeri.


Vilis: Spojio prijatelja i bivšu suprugu. Agencije

-Sjedili su za stolom u čošku, osvijetljeni tek svijećama. Sve je bilo jako romantično, puno su se smijali i čak i držali za ruke, izjavila je dotična konobarica.

Navodno je upravo Vilis predložio udovcu Džonu da se nađe s Demi i to nakon što mu je ovaj priznao da je, nakon smrti supruge, glumice Keli Preston (Kelly), spreman pronaći novu ljubav.

Ta njegova ljubavna priča iznimno je tužna, a o bolesti Keli nije se znalo sve do trenutka njene smrti. Slavna glumica, s kojom je Travolta proveo 28 godina u braku i dobio troje djece, u tajnosti je vodila bitku s karcinomom dojke, koju je na kraju izgubila.

S druge strane, Demi Moore iza sebe ima tri propala braka, s muzičarem Fredijem Murom (Freddy Moor), Brusom Vilisom (Bruce Willis) i Aštonom Kučerom (Ashton Kutcher).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.