LUTKA IZ IZLOGA

Manekenka iz Mostara Ema Meškić glumila u spotu "Maria": Žao mi je što nisam upoznala Jalu Brata

Nije najlakše snimati u kasne sate, ali uz dobar tim sve prođe brzo

Ema Meškić. Agencije

Piše: A. Hodžić

24.9.2021

Manekenka Ema Meškić pojavila se u novom spotu Jale Brata i brazilskog pjevača MC Hariela pod nazivom “Maria”, u kojem pozira kao lutka iz izloga.

Ova ljepotica za “Avaz” je podijelila utiske sa seta te kako je izgledala saradnja s rediteljem spota Dinom Šehićem.

Harizmatična Mostarka, koja je inače najbolji fotomodel Hercegovačko-neretvanskog kantona, ispričala nam je kako se osjeća pred veliko finale ovog izbora ljepote.

Ispunjena očekivanja

- Do saradnje s Jalom je došlo preko moje direktorice Selme Maličbegović, na takmičenju "Izbor za fotomodela", koji mi je otvorio mnoga vrata. Na samom takmičenju bilo je mnogo zvanica i prilika za saradnje, što je fenomenalno za svakog modela, da pokaže svoje sposobnosti, te da neko prepozna njihov talent – rekla nam je Meškić.

Priznaje da je atmosfera na setu bila više nego odlična.

- Maksimalno sam uživala na snimanju. Moram priznati da nije najlakše snimati u kasne sate, ali uz dobar tim sve prođe brzo. Nažalost, izvođače pjesme nisam upoznala, jer se ne pojavljuju u spotu, ali, svakako, nadam se nekoj drugoj prilici – otkriva manekenka.

Manekenka priznaje da je ispunila svoja, ali i rediteljeva očekivanja.

- Dobra komunikacija i saradnja važan su faktor na snimanju spota, osim toga, važno je biti svoj i autentičan, a opet prilagoditi se zadatku. Očekivanja su više nego ispunjena, finalni rezultat je odličan, a svi komentari su pozitivni – priznaje ljepotica.

Lijepa plavuša iz Mostara govori kako se još kao djevojčica željela baviti modelingom.

- Često sam se kod kuće igrala i pozirala ispred ogledala. Modeling je nešto što me ispunjava, i veliko hvala agenciji "Fashion M" što su me pozvali i prepoznali moje kvalitete, da napokon radim posao koji volim – kazala je manekenka.

Ema Meškić. Agencije

Veliko zadovoljstvo

Nedavno je Meškić proglašena za najboljeg fotomodela Hercegovačko-neretvanskog kantona te se uveliko priprema za državni izbor.

- Veliko mi je zadovoljstvo biti dio te organizacije, nadam se da je ovo samo početak, trudit ću se posvetiti modelingu maksimalno. Spremam se za državni izbor, koji se održava 10. oktobra. Nadam se da ću ispuniti svoja i očekivanja bliskih ljudi te ostvariti priliku za nove angažmane – rekla nam je Meškić.

Stipendija kao nagrada

- Za posao modela obrazovanje i zrelost da se suočite s određenim zadacima veoma je bitno. Dobar model treba da bude ostvaren i na tom polju. Na federalnom takmičenju glavna nagrada bila je stipendija. Zahvalna sam na toj prilici, zbog koje sam sada upisala i master na Zdravstvenim studijama u Mostaru – zaključila je ljepotica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.