BEOGRAD

Utvrđivanje očinstva: Miroslav Ilić na sudu s Kićinom "Crnom ženom"

Podrška Mirjani Antonović je njena prijateljica Lepa Brena

Mirjana Antonović. Facebook

Kurir.rs/Avaz.ba

28.9.2021

Mirjana Antonović, žena koju je Kićo Slabinac opjevao u svom hitu "Zbog jedne divne crne žene", došla je danas na sud u Beogradu. Ona već godinama vodi pravnu bitku s pjevačem Miroslavom Ilićem (70) zbog utvrđivanja očinstva njenog sina Devina.

Kako piše "Kurir.rs" ,na suđenje je došao i Ilić, ali nešto ranije od drugih. Mirjana i Miroslav bili su skupa prije 30 godina i to dok je on bio u braku.

 Mirjana je bila dobro raspoložena, a podrška joj je bila  prijateljica Lepa Brena,  koja je također došla u Palatu Pravde. Pjevačica je pozvana kao svjedok i trebala bi dati izjavu na sudu. Mirjana je za "Kurir,rs" svojevremeno govorila o DNK testiranju.


Miroslav Ilić. Arhiva

- Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe. Sad se mora i sudstvo maltretirati oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve Srbe, vremenski i novčano. Nisam znala da to plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, jer u Americi sve troškove plaća onaj koji izgubi slučaj - rekla je Mirjana, koja živi sa sinom Devinom u Americi.

-

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.