ŠPEKULACIJE

Marina Tucaković dužnike je zapisivala u svesku, pjevači joj ostali dužni 90.000 eura

Marina je vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše, tvrdi izvor

Marina Tucaković. Arhiva

Avaz.ba

5.10.2021

Marina Tucaković je, kako tvrde mediji u Srbiji, imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pjesmu kupio, ko je platio u ratama, i ko još nije platio. Iako joj je  novac bio potreban za liječenje ona nikome nije tražila ni dinara, ali njen sin Milan Radulović Laća navodno nema namjeru da bude široke ruke, piše "Star".

- Marina je vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše. Za tu svesku znaju Futa i Laća, a kako čujem, njen sin ne želi da bilo kome oprosti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu ispoštovali, pogotovo što ti pjevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je i da li mogu na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za liječenje. 

Marina Tucaković. Arhiva

Ona se mnogo nervirala oko tih dugovanja i nikad nije razumjela kako neko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i izvini se. Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pjevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, možda poslije 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvijezde koje su dužne da tuži. Mnogim pjevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pjevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila - ispročao je izvor blizak Marininoj porodici.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.