SVIJET SLAVNIH

Slavni glumac povlači se u penziju, veoma teško hoda

Majk Kejn kazao je da je film "Best Sellers" njegovo zadnje djelo

Majkl Kejn. Agencije

L. S. R.

17.10.2021

Sir Majkl Kejn (Michael Caine) najavio da se u 88. godini povlači iz glume. Legendarna filmska zvijezda gostovala je na BBC Radiju 5 kako bi promovirala svoj najnoviji film "Best Sellers" zajedno s Obri Plazom (Aubrey). Taj film nazvao je svojim posljednjim djelom, napomenuvši i da se teže kreće.

- Ne postoje baš scenariji za glavnog glumca od 88 godina. Nisam radio dvije godine i imam problem s kičmom koji utječe na moje noge pa ne mogu hodati dobro - otkrio je slavni glumac te spomenuo svoje memoare koje je objavljivao posljednjih nekoliko godina - "The Elephant In Hollywood" 2010. i "Blowing The Bloody Doors" Off 2018.

Kejn je debitirao je u filmu " A Hill In Korea iz 1956. godine. Nastavio je snimati brojne uspješne filmove tijekom 1960-ih, uključujući dramu "Alfie" koja mu je donijela prvu nominaciju za Oskara.


Majkl Kejn. Agencije

Pojavio se i u kultnom filmu "The Italian Job". Osamdesetih je konačno osvojio svog prvog Oskara za film Vudija Alena (Woody Allen) "Hannah And Her Sisters".

Film "Best Sellers" snimljen je neposredno prije nego što je pandemija koronavirusa zahvatila svijet, a konačno je pušten prošlog mjeseca u javnost.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.