PJEVAČICA O SLAVLJU

Nada Topčagić: Neću prati tuniku u kojoj sam bila na Zlatanovom rođendanu

Ima nevjerovatnu harizmu, predivne oči, dugu kosu vezanu u rep, bio je fenomenalno obučen

Nada Topčagić na Ibrahimovićevom rođendanu. Instagram

Avaz.ba

18.10.2021

Kad joj je krajem septembra stigla poruka s molbom da bude gost iznenađenja na 40. rođendanu slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, Nada Topčagić (68) nije mogla da dođe sebi od uzbuđenja. Kako piše "Gloria" bila je usred pripremanja zimnice na Tari i dvoumila se da li da ide, a onda ju je kuma u dvije rečenice ubijedila da sve to ostavi i zaputi se u Milano na slavlje.

Kaže da će susret sa zvijezdom milanskog Intera pamtiti čitavog života i otkriva da je imala nevjerovatnu tremu.

- Žurka je organizovana u Hajatu, u kome sam i ja odsjela. Dok se Zlatan nije pojavio, strepjela sam da li će u toj gužvi uspjeti da me vidi, šta ću da radim ukoliko ga neko od kolega bude pozvao kad budem pjevala “Jutro je”. 

Nada Topčagić. Arhiva

Bila sam uplašena da li ću se zbuniti, ali svi ti strahovi su nestali kad je ušao u salu i krenuo pravo ka meni. Djelovao je kao Isus, nisam znala da je toliko visok. Ima nevjerovatnu harizmu, predivne oči, dugu kosu vezanu u rep, bio je fenomenalno obučen. Prišao mi je sa ogromnim osmijehom, zagrlio me i zahvalio mi se na srpskom što sam došla, sa sve šarmantnim naglaskom. Dok sam pjevala, sve vrijeme je stajao pored mene i mazio me po leđima. Tuniku koju sam tada nosila uopće neću da perem, jer je na njoj Ibrina DNK - rekla je Nada za srbijansko izdanje "Glorije".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.