POSLJEDNJI POZDRAV

Zvijezde "Prijatelja" se opraštaju od svog kolege: Serija ne bi bila ista bez tebe

Hvala ti što si bio uz nas - napisala je Lisa Kudrou

Tajler: Preminuo u 59. godini. Agencije

L. K. P.

25.10.2021


Džejms Majkl Tajler (James Michael Tyler), koji se proslavio glumeći Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini nakon duge i teške bolesti. Od voljenog glumca su se oprostile i zvijezde serije "Prijatelji", koje su u svojim objavama naveli kako će im nedostajati.


- "Prijatelji" ne bi bili isti bez tebe. Džejms Majkl Tajler (James Michael Tyler), koji se proslavio glumeći Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini nakon duge i teške bolesti. Nedostajat ćeš - napisala je Dženifer Aniston (Jennifer), koja glumi Rejčel, i objavila scenu iz "Prijatelja" u kojem je sa Džejmsom Majklom Tajlerom.



- Tajler, nedostajat ćeš nam. Hvala ti što si bio uz nas - napisala je Lisa Kudrou (Kudrow), koja glumi Fibi.






- Mnogo smo se smijali druže. Nedostajat ćeš. Počivaj u miru, moj prijatelju - napisao je Met Leblank (Matt Leblanc), koji glumi Džoija.






- Veličina zahvalnosti koju si unio u sobu i pokazivao svaki dan na setu je veličina zahvalnosti koju poznajem. Počivaj u miru Džejms - napisala je Kortni Koks, koja je glumila Moniku Geler.



Tajler je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopćenju njegovog menadžera. Tajleru je 2018. dijagnosticiran uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.


- Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podijelio svoju priču - rekao je njegov menadžer.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz "Prijatelja", Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima "Prijatelja".

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.