OTIŠLA KORAK DALJE

Skinula se lijepa Hurem, fanove iznenadila objavom iz kade

Merjem Uzerli počastila pratioce izazovnom fotografijom

Uzerli: Pokrenula vlastiti biznis. Agencije

L. K. P.

27.10.2021


Merjem Uzerli (Meryem) koja se u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem, početkom godine postala majka djevojčice Lili Koi (Lily) i trenutno je u potpunosti posvećena svojoj najvažnijoj životnoj ulozi. No njemačka glumica turskog porijekla nalazi malo vremena i za sebe.

Oni koji prate "sultaniju Hurem" na društvenim mrežama znaju da ona uglavnom objavljuje fotografije sebe na kojima pokazuje svoje frizure, često mijenja boju i modne kombinacije. Ovaj put Merjem je otišla korak dalje, pokazala se naga.


Uzerli: Potpuno naga. Printscreen

Slavna Turkinja pozirala je u svom kupatilu, u kadi, s velikim osmjehom na licu kao od majke rođena i s jastučićima za podočnjake.


Poznato je, da je Merjem uz Lili Koi majka šestogodišnje djevojčice Lare Jemine. Prije nego je rodila imala je teških zdravstvenih problema. Tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik želio je da glumica pobaci. Vezu je prekinula i svoje prvo dijete dočekala sama.


Otad Merjem ne želi pričati o privatnom životu, a životnu sreću koju je dočekala, ovaj put čuva samo za sebe pa još nije potvrdila je li otac njene druge kćerke glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već duže vrijeme u vezi,a koji je publici poznat po ulogama u turskim sapunicama.


Prema pisanju stranih medija, Uzerli je pokrenula vlastiti biznis i otvorila u centru Berlina prodavnicu zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.