U NOVEMBRU U BEOGRADU

Rambo Amadeus zakazao koncert: Došao sam na svirku, zaboravio da sviram, gitara raštimana, bend u rasulu

U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži

Rambo Amadeus. Arhiv

N. Aj.

30.10.2021

Poslije priličnog uspjeha svog prvog "Interplanetarnog" online koncerta, održanog u aprilu ove godine, Rambo Amadeus, Kilo Tzar, zakazao je novi događaj 21. novembra 2021. u Kombank Dvorani u Beogradu, s početkom u 20 sati.

Kako najavljuju iz njegovog tima, ovog puta to će biti simultani koncert, koji će moći da se prati i uživo u sali i online.

Ulaz u Kombank Dvoranu uz rigoroznu primjenu svih epidemioloških mjera, a istovremeno online prijenos za čitav svijet, preko platforme Entrio, bez ograničenja.

Povodom koncerta Rambo Amadeus kaže:

- Došao sam na svirku, popeo se na binu, ali sve je neizdrživo traljavo i loše, loše ozvučenje, ja zaboravio da sviram, gitara mi raštimana, bend u rasulu, ono malo publike u sali nezainteresovano se razilazi u pola pjesme... Srećom to je samo ružan san, noćna mora koju povremeno imam u posljednje vrijeme.

Već mi prilično nedostaju koncerti, publika, tješi me činjenica da živa muzika i nastupi pred publikom opstaju milenijumima, od postanka Homo sapiensa do danas, bez obzira na okolnosti.

U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži. Zato se dvostruko radujem koncertu koji slijedi. Dobrodošli.

Karte u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Za sve one koje nisu u mogućnosti da prisustvuju fizički, omogućen online prenos preko platforme Entrio.si

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.