IMA 19 GODINA

Pojavio se zaboravljeni sin Majkla Džeksona

Blanket Bigi Džekson živi daleko od očiju javnosti te se veoma rijetko pojavljuje u medijima

Blanket Bigi Džekson. "Good Morning Britain"

L. S. R.

2.11.2021

Blanket Bigi Džekson (Jackson) proslavio se dok je još bio u pelenama, nakon što ga je njegov otac Majkl Džekson (Michael) neoprezno pokazivao preko ograde balkona.

Danas ovaj 19-godišnjak uglavnom živi daleko od očiju javnosti te se veoma rijetko pojavljuje u medijima.

Ipak, Bigi je jučer gostovao u emisiji "Good Morning Britain" te je progovorio o ocu, dok je šetao kroz prostoriju ispunjenu kultnim kostimima kralja popa i fotografijama koje prikazuju njegove nastupe.

- Ova kuća i ovaj studio prepuni su uspomena. To je zapravo ono što je on želio ostaviti u naslijeđe i što zapravo svako od nas želi učiniti. Želimo raditi stvari koje će usrećivati druge ljude i koje će im možda koristiti -  dodao je Bigi.Majkl Džekson drži neoprezno sina. Agencije

Kada mu je otac umro, imao je samo sedam godina. Pravo ime mu je bilo Princ Majkl Džekson II, ali najpoznatiji je po nadimku Blanket. Godine 2015. promijenio je ime u Bigi.

Brigu o njemu su 2009., kad mu je preminuo otac, preuzeli baka i rođak , a 2017. njegova je sestra Paris otkrila da su se njih dvoje odselili s porodičnog imanja u Kaliforniji te da je Bigi ostao sam.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.