POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA

Mahir Mulalić za "Avaz": Ko zna, jednog dana možda napišem neku pjesmu o majci

Priznao nam je da ga "Đerdan" podsjeti na staru ljubav

Piše: N. Aj.

2.11.2021

Mahir Mulalić, pobjednik posljednje završene sezone "Zvezda Granda" koji je osvojio sve simpatije, nedavno je objavio prvjenac "Đerdan", pjesmu koja je šesta u trendingu na Youtubeu, kada je u pitanju muzika.

Ovaj mladi pjevač iz Gračanice, pred kojim je uspješna karijera, kako mnogi predviđaju, danas je posjetio najviši toranj u regionu "Avaz Twist Tower" te u intervjuu za portal "Avaza" govorio o "Đerdanu", planovima, ali i kako mu se život skoro preko noći promijenio. On inače živi na relaciji Gračanica-Sarajevo-Beograd.

- Planova uvijek ima, ali o tome je najbolje da se šuti. Šta bude, bude. Na "Đerdan" sam jako ponosan, vidim da je reakcija publike jako dobra - kazao nam je Mulalić.

Emotivnu baladu, koju je napisao jedan od najboljih tekstopisaca u regionu Bane Opačić, Mulalić je otpjevao s mnogo emocija, a priznao nam je da dok je pjeva podsjeti ga na staru ljubav.

- Majci je posvećena pobjeda. Ko zna, jednog dana možda napišem neku pjesmu o majci. Imam talenta za pisanje, ali to uvijek prepuštam iskusnijima - rekao je Mulalić.

Svi se sjećaju momenta kada je njegovo ime proglašeno za pobjednika, a on je kroz suze rekao da je posvećuje majci, koja je, nažalost, preminula u aprilu ove godine.

Ima podršku, kako fanova, tako i kolega poput Mirze Selimovića i Amela Čurića, ali i Džejle Ramović.

- Znači mi sugestija bilo koje vrste je dobrodošla. Saradnja, što da ne, ako se desi prava pjesma. Pjesma treba da se desi, šta god da se forsira po pitanju bilo čega, može da naiđe na loše kritike i kod publike - istakao je Mulalić.

Ispričao nam je i današnju anegdotu s komšinicama u Sarajevu, ali je ispred kamera "Avaz TV" i pustio glas te zapjevao.

Pogledajte video.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.