PODGRIJALA NAGAĐANJA

Nina Morić pronašla novu ljubav, zaveo je estetski hirurg

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom i estetski hirurg imali bi mnogo zajedničkih tema

Nina Morić. Instagram

L. K. P.

3.11.2021


Nina Morić (45) podijelila je na svojoj društvenoj mreži fotografije španskog estetskog hirurga dr. Karla Galte (Carl, 36) na kojem poziraju skupa u Italiji u prirodi, a na jednoj je fotografiji doktor ljubi u kosu, čime je podgrijala nagađanja da je riječ o njenom novom  dečku.

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom i estetski hirurg imali bi mnogo zajedničkih tema, slažu se njeni fanovi. Nina je unazad desetak godina postala prepoznatljiva po estetskim zahvatima koje je radila.

Brojni su joj agenti predviđali sjajniju modnu karijeru da se nije podvrgnula estetskim zahvatima. I sama je svojevremeno priznala da je od previše injekcija hijaluronske kiseline izgledala “nateknuto kao bundeva”.


Nina Morić i Karlo Galte. Instagram

- Stavljala sam u lice hijaluronsku kiselinu te sam se napuhala i izgledala kao bundeva. Nisam znala da sam alergična na tu kiselinu. Tad sam sebi bila lijepa, to je kao bulimija ili anoreksija. Što sam bila okruglija u licu, to sam si bila ljepša. No na kraju sam našla odličnog doktora koji mi je izvadio to iz lica i sad to više ne radim. To mi je bila najveća greška - rekla je manekenka svojevremeno za hrvatske medije.


Nina se prije 14 godina razvela od italijanskog kralja paparazza Fabricija Korone (Fabrizio Corona, 47), s kojim ima sina Karlosa (Carlos, 19).


Presudila im je njegova prevara s manekenkom Belen Rodrigez (Rodriguez). No ni danas njihov odnos nije “čist”. Nedavno su Nina, Fabricio i Karlos pozirali za naslovnicu italijanskog magazina, a do prije nekoliko mjeseci bivši supružnici ratovali su na društvenim mrežama.


Je li estetski hirurg dr. Karlo Galato Ninina nova ljubav ili samo opet uspješno provocira maštu svojih fanova, pokazat će vrijeme.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.