DESILO SE U MONTE KARLU

Nina Badrić tvrdi: Odbila sam poziv Kevina Kostnera na večeru

Tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada, da mogu vratiti taj trenutak, naravno da bih otišla na večeru s njim

Nina Badrić. Arhiva

L. S. R.

5.11.2021

 Nina Badrić otkrila je da je jednom dobila poziv na večeru od slavnog holivudskog glumca. Poziv je, tvrdi, odbila.

- To je jedan od najvećih "fakapa" u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala po vani, bila sam u Monte Karlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta i 500 puta mi je rekao da bi Kevin Kostner (Costner) htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me što je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada, da mogu vratiti taj trenutak, naravno da bih otišla na večeru s njim -  ispričala je Nina u serijalu "Fakap" te pokazala njihovu zajedničku fotografiju koju čuva u mobitelu.


Kevin Kostner. Agencije

Pjevačica je ispričala i priču o kašnjenju na prijem kod bivšeg predsjednika Ive Josipovića i priznala da joj je to bilo jedno od najneugodnijih iskustava.

- Izašla sam iz kuće sva spremna i sređena i pala sam na pod ispred kuće, na koljena pa na nos, i niko mi nije povjerovao osim predsjednika i hvala mu na tome. Izvinjavača sam se jedno pola sata, zemljo, otvori se - prisjetila se Badrić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.