ĐIR SA MEMOM

David Dragojević: Moj brat Dejan ovo nije zaslužio, plače mi se, Dalila je zla!

Iako nisu bili u dobrim odnosima, nakon poniženja koje je Dejan doživio, David je spreman da pređe preko svega kako bi bio uz svog brata

E. T.

U novoj epizodi ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" gostovao je David Dragojević, brat Dejana Dragojevića kojeg je u rijalitiju "Zadruga", pred milionskom publikom ostavila supruga Dalila te ušla u vezu sa Filipom Carem. 

- Svi znaju kakav je Dejan. Ali eto. Ja sam prvi provalio kakva je ona. Nismo ni znali da će se on ženiti. Bio sam na moru kada su mi javili da se Dejan oženio. Niko nije znao od nas, ona je samo rekla svojoj porodici i novinarima. Dejan je tada imao 21 godinu. Uvijek je imao sjajne djevojke - rekao je Dejanov brat David. 

Iako nisu bili u dobrim odnosima, nakon poniženja koje je Dejan doživio, David je spreman da pređe preko svega kako bi bio uz svog brata. 

- Krvnički je volio Dalilu, ali eto. Volim ga, kada god pričam o tome, suze mi krenu na oči. Volim ga - kazao je, između ostalog, David o svom bratu Dejanu koji prolazi agoniju u rijalitiju. 

Pogledajte video. 

Pretplatite se na YouTube kanal Avaz TV.
NA VRH

Podijeli članak na