PISMO MEDIJIMA

Džordž Kluni apelovao: Ne objavljujte slike moje djece, ne dovodite ih u opasnost

Rekao je da posao njegove supruge, koji uključuje rad protiv ekstremističkih grupa, znači da par mora da preduzme mjere predostrožnosti kako bi zaštitio porodicu

Džordž i Amal Kluni. Agencije

L. S. R.

6.11.2021

Holivudski glumac Džordž Kluni (George Clooney) apelovao je na medije da ne objavljuju slike njegove djece, rekavši da se plaši da bi javne fotografije dovele njihove živote u opasnost.

Kluni, koji ima četvorogodišnje blizance sa suprugom, advokatom za ljudska prava Amal Kluni, rekao je u otvorenom pismu medijima da prihvata da su često nametljive fotografije dio cijene koju mora da plati jer je slavna ličnost.


Amal i Džordž Kluni. Agencije

- Naša djeca se nisu na tako nešto obavezala - napisao je on u pismu objavljenom kasno sinoć.

Kluni je rekao da posao njegove supruge, koji uključuje rad protiv ekstremističkih grupa, znači da par mora da preduzme mjere predostrožnosti kako bi zaštitio porodicu.

- Ne možemo da zaštitimo našu djecu ukoliko bilo koja publikacija stavi njihova lica na naslovnu stranu- istakao je Kluni i dodao da nikada nisu prodali sliku svoje djece, da nisu na društvenim mrežama i da nikada ne postavljaju slike jer bi to ugrozilo njihove živote.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.