DOČEKALI JE SUPRUG I DJECA

"Najtužnija princeza na svijetu" vratila se u Monako

Princeza Šarlin je u Južnoj Africi boravila više od šest mjeseci, a to je potaknulo šuškanja o problemima u braku između nje i princa Alberta

Princeza Šarlin sa suprugom i djecom. Facebook

L. K. P.

8.11.2021


"Najtužnija princeza na svijetu" sletjela je na aerodrom u južnoj Francuskoj ovog ponedjeljka rano ujutro nakon noćnog leta iz Durbana u Južnoj Africi, piše magazin "People".

Princeza Šarlin (Charlene) je snimljena kako izlazi iz privatnog aviona princa Alberta u Nici, odjevena u crno i s crnom maskom na licu.

Na aerodromu su je s velikim buketom cvijeća dočekali suprug i njihovih dvoje djece, šestogodišnji blizanci princ Žak (Jacques) i princeza Gabriela (Gabriella), a zatim su se helikopterom uputili u Monako, prenosi francuski portal Nice-Matin.


Princeza Šarlin je u Južnoj Africi boravila više od šest mjeseci, a to je potaknulo šuškanja o problemima u braku između nje i princa Alberta.


Šarlin je svoj izostanak iz kneževine opravdala liječničkim preporukama da ne leti avionom, kako joj se ne bi pogoršala infekcija sinusa, koja je nastala nakon ugradnje zubnog implantata.


Par je više puta demantirao medijske napise o problemima u braku, a princ Albert tvrdi i da će zajedno 13. novembra otputovati na svjetsku izložbu Expo u Dubaiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.