SNIMANJE POČELO

Sanela Dženkins učesnica rijalitija "Real Housewives of Beverly Hills"

Učestvovat će u 12. sezoni popularnog rijalitija

Sanela Dajana Dženkins. Agencije

L. K. P.

15.11.2021


Bh. poduzetnica i filantrop, Sanela Dženkins (Jenkins) pridružit će se ekipi američke rijaliti emisije "Real Housewives of Beverly Hills".

Dženkins će učestvovati u 12. sezoni popularnog rijalitija, čije je snimanje već počelo.


Snimljena je u društvu Dorit Kemsli (Kemsley), Kajl Ričards (Kyle Richards), Lize Rine (Lisa Rinna), Erike Džejn (Jayne) i Garsele Buvais (Garcelle Beauvais), koje su bile na večeri u hotelu Andaz u West Hollywoodu, Kalifornija.

"Real Housewives of Beverly Hills" je američka rijaliti televizijska serija koja je premijerno prikazana 14. oktobra 2010. na televiziji Bravo. Serijal je emitiran u jedanaest sezona i fokusira se na lične i profesionalne živote žena koje žive na Beverli Hilsu u Kaliforniji.


Sanela živi u Los Anđelesu, ali ljeta često provodi na hrvatskom i bh. primorju. Ona je za vrijeme rata napustila BiH te je neko vrijeme provela u Hrvatskoj, nakon čega se uputila za Veliku Britaniju.


Za ovu 48-godišnju Sarajku vjeruje se da je jedna od najbogatijih Bosanki. Veoma je posvećena humanitarnom radu.


Trenutno je u vezi s Ašerom Monroem (Asher Monroe), koji za sebe kaže da je prije svega umjetnik, bavi se muzikom, a nekada je gluma bila njegova najveća strast. Ovaj par ima i zajedničku kćerku


Dženkins nije zaboravila ni svoje rodno Sarajevo koje često posjećuje. Godine 2014. u Sarajevu je proslavila 16. rođendan sina Innisa. Goste je tom prilikom zabavljao Kris Braun (Chris Brown). Majka je jednog sina i dvije kćerke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.