SLAVLJE

Britni Spirs proslavila kraj starateljstva koje je nad njom imao otac

Slavim slobodu i svoj rođendan naredna dva mjeseca, napisala je pjevačica

Spirs konačno slobodna. Agencije

Z. K.

16.11.2021

Britni Spirs (Britney Spears) prošlog vikenda proslavila je kraj starateljstva. Naime, nakon što je sutkinja oslobodila starateljstva koje je nad njom i njenom imovinom posljednjih 13 godina imao pjevačicin otac, njenoj sreći nema kraja.

- Kakav vikend! Osjećala sam se kao na sedmom nebu. Popila sam svoju prvu čašu šampanjca u najljepšem restoranu koji sam ikad vidjela - napisala je na svom Instagramu.

Pjevačica je naglasila da ima još jedan razlog za slavlje - njen rođendan koji se bliži. Britni, koja će 2. decembra napuniti 40 godina, posebno se zahvalila svom advokatu Matevu Rozengartu (Mathew Rosengart), za kojeg kaže da je "promijenio njen život".


- Slavim slobodu i svoj rođendan naredna dva mjeseca. Nakon 13 godina... Mislim da sam dovoljno čekala. Neizmjerno sam sretna što je moj advokat ušao u moj život baš onda kada mi je bio potreban. Zaista je promijenio moj život. Dužna sam mu zauvijek - dodala je Britni.

Spirs se zahvalila i svojim obožavateljima koji su njenu slobodu slavili od dana kada je proglašena. Još neko ko ima razloga za slavlje svakako je i Britnin zaručnik Sem Asgari (Sam Asghari), koji ne pokušava sakriti koliko je sretan zbog svoje partnerice.

- Historija je danas ispisana. Britni je slobodna - napisao je na svom Instagram profilu.

Između ostalog, okončanjem starateljstva Britni tek sada ima pravo i da stupi u brak te zasnuje porodicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.