ŠTA IM SMETA

Tanjina majka otkrila zbog čega se porodica Draška Stanivukovića protivi njihovoj vezi

Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči, kazala je Tanjina majka

Express

Tanja Savić i Draško Stanivuković

Foto: Express


U posljednje vrijeme region bruji o ljubavnoj vezi između Tanje Savić i Draška Stanivukovića. Svakim danom isplivavaju novi detalji ove tajne veze, koju je razotkrila voditeljica Jovana Jeremić.

Da bi se čula i druga strana priče, pozvani su i članovi Tanjine porodice, tačnije Tanjinu majku Živanu, kojoj se nisu svidjele riječi Duškove babe Gospave, jer je budućim zetom – oduševljena.

– Dobro je da se neko sjetio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude sretna poslije svega što je preživjela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmijeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu djevojku kad svi znaju da je to moja Tanja! Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima djecu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namjere ima sa mojom kćerkom – kaže Živana i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banja Luke.

NA OVOM LINKU pročitajte šta je još kazala Tanjina majka.

NA VRH

Podijeli članak na