NAJAVILA OBRAČUN

Britni Spirs otkriva sve užase starateljstva: Opra, dolazim na intervju

Svaki dan se probudim i pitam kako mi je moja porodica mogla sve to učiniti - napisala je

L. K. P.

Spirs: Bila pod starateljstvom 13 godina

Foto: Instagram


Pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 39) snimila je video za društvene mreže u kojem je ispričala šta sve može raditi sada kada je starateljstvo završilo te da je stid uopšte govoriti o svemu. Najavila je i veliki intervju kod Opre Vinfri (Oprah Winfrey, 67), u kojem će cijelom svijetu otkriti sve užase starateljstva.

- Jako mi je neugodno reći da nikad nisam vidjela gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako mi je moja porodica mogla sve to učiniti - napisala je uz iskreni video.

Objasnila je šta planira:

"Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš biti. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i raduju me male stvari poput posjedovanja ključeva za auto ili kupovine svijeća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku."

Britni je istakla kako nije došla da bude žrtva, jer je sa žrtvama živjela cijelo svoje djetinjstvo, te da je zato i otišla od kuće i radila 20 godina:

- Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni zamisliti šta je sustav učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča utjecati i napraviti neke promjene u korumpiranom sustavu - zaključila je.

Zahvalila se fanovima koji su ju podržavali kroz #freebritney pokret.

Više o temi Britney Spears

UKINUTO STARATELJSTVO
Britni Spirs nakon 13 godina napokon slobodna
NA VRH

Podijeli članak na