PREŽIVJELA AGONIJU

Popularna TV voditeljica: Dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko

Marijana Batinić oglasila se na Instagramu a objavu je posvetila svom psu i otkrila sve o incidentu zbog kojeg planira tužiti vlasnika jednog psa iz komšiluka

Marijana Batinić. Instagram

Piše: L. S. R.

19.11.2021

Marijana Batinić oglasila se na Instagramu a objavu je  posvetila svom psu i otkrila sve o incidentu zbog kojeg planira tužiti vlasnika jednog psa iz komšiluka.

- Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem '"junak", a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu. Napao ga je pas iz susjedstva, prekrasan bijeli (sličan samojedu) i rastrgao ga iz čista mira. I ne, ne krivim tog psa nego gazdu, o kojem dovoljno govori to što nikad nije nazvao i pitao kako je Nole dok smo mi proživljavali pravu agoniju. Danima ga je bilo mučno i tužno gledati... Jadan, šokiran, onemoćao, dugo nije ni jeo ni pio, bojao se svakog zvuka, svakog pokreta, nije htio van iz kuće, nije se htio maziti… Ali oporavio se naš hrabri dečko i vratio nam se -  objavila je popularna TV voditeljica.


Marijana Batinić. Arhiva

Potom je nastavila: 


- I da, namjeravamo tužiti tog bezobzirnog čovjeka, vlasnika psa koji ga je napao. Kažu da su nam '" izgledi dobri", ali bit će to pirova pobjeda - hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje. Jezivo! - napisala je Marijana Batinić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.