STIŽE PRVA BEBA

Djevojka Andrije Miloševića poručila da vjenčanja neće biti

Glumački par uživa u slatkom iščekivanju prinove

Milošević i Tomić: Uskoro roditelji. Instagram

L. K. P.

20.11.2021

Andrija Milošević i njegova djevojka glumica Aleksandra Tomić uskoro će po prvi put postati roditelji. Popularni glumac se za ulogu oca već neko vrijeme pripremao, počeo je čak i da piše pjesme za djecu, jednu zbirku je i objavio, zato ne krije da trenutno nema sretnijeg čovjeka od njega.

U domu Milošević – Tomić ovih dana najčešće se priča na temu djece i na koji način će prostorije prilagoditi novom članu, koji samo što nije došao. Lagano se kupuju osnovne stvari za bebu, a iznenađujuće je da niko ne spominje vjenčanje.


Glumac i njegova deceniju mlađa izabranica vezu su započeli prije više od devet godina, tokom zajedničkog rada u pozorištu "Boško Buha". Nije mnogo prošlo, a upustili su se i u zajednički život, ipak tema braka uvijek je nekako ostajala u drugom planu. Svojevremeno u jednom zajedničkom intervju sa glumcem djevojka Andrije MIloševića je priznala da je brak ne zanima.


-Vjenčanja neće biti niti nas ono zanima. Živjet ćemo i radovat ćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju. Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima, izjavila je tada Aleksandra, koja do danas svoje mišljenje o svadbenom veselju nije korigovala.


Andrija je, kako tvrdi, naučio glumačkom zanatu, ali i strpljenju kojem nije bila sklona.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.