DRAMA U MONAKU

Dok je princeza Šarlin u psihijatrijskoj ustanovi: Šta je istina o njenom odnosu s ruskim milijarderom

Vladislav Doronin svojevremeno je bio u vezi s Naomi Kempbel

Šarlin i Albert od Monaka. Agencije

L. S. R.

23.11.2021

Princezu Šarlin od Monaka  (Charlene), nakon što je smještena u bolnicu u Švicarsku, povezuju s bivšim dečkom manekenke Naomi Kempbel(Campbell), ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom. Cijelo vrijeme otkada traje drama povezana s "najtužnijom princezom" špekuliralo se o nevjeri princa Alberta.

Princeza je zbog teških zdravstvenih problema pola godine provela u Južnoj Africi, da bi prošli sedmice, samo 11 dana nakon povratka u Monako, napustila kneževinu i prijavila se u psihijatrijsku ustanovu gdje se, navodno, liječi od emocionalne i fizičke iscrpljenosti. To je samo potaknulo dodatne glasine o problemima u braku Alberta i Šarlin, međutim princ je izjavio kako ga to ne zabrinjava.


Vladislav Doronin. Agencije

Ipak, "The Sun" tvrdi kako je princeza utjehu navodno pronašla u 59-godišnjem Doroninu, koji je čak bio na njenom i Albertovom vjenčanju 2011. godine s tadašnjom djevojkom Naomi Kempbel.

- Cijela ova saga je vrlo složena i zbunjujuća, ali Šarlin i Vlad su bili u kontaktu i provodili su vrijeme zajedno. Čini se da joj je on pomagao usred njenih bračnih problema. Oni se poznaju već neko vrijeme i Vlad je bio na njenom vjenčanju - otkrio je izvor.

Izvor dodaje kako Vladislav želi Šarlin pružiti sve što joj je potrebno, da poštuje njene želje i da neće dozvoliti da se princ prema njoj ponaša kao dosad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.