LUD ZBUNJEN NORMALAN

Ovo je drastična razlika između Čombeta i Miraja Grbića

Sarajevski glumac otkrio jedan iznenađujući detalj o sebi i usput dobro nasmijao pratiove na društvenim mrežama

L. K. P.

Miraj Grbić: Otkrio tajnu

Foto: Instagram


Miraj Grbić, sarajevski glumac koji već nekoliko godina živi i radi u Americi na svom Instagram profilu otkrio je jedan detalj po kojem se privatno drastično razlikuje od Čombeta kojeg je glumio u hit seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Čombe iz popularne serije uživa u ćevapima i pečenoj janjetini, a Miraj je vegan i to je potvrdio smiješnom fotografijom na storiju.

  • Objava na Instagramu

    Objava na Instagramu

    Foto: Printscreen


Bh. glumac, inače, zadnjih godina gradi karijeru u Holivudu. Sa suprugom Mariom Omaljev Grbić, koja je također glumica, 2013. godine preselio je iz Sarajeva u Los Anđeles.

Dosada je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzapaženija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Može se gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki" u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njeno ime iznad srca.

Svoju porodicu su krajem oktobra proširili za još jednog člana, kćerkicu koja je na svijet stigla u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai i kojoj su odlučili dati ime Billie.

NA VRH

Podijeli članak na