ZVIJEZDE NA TEPIHU

Nermina Mekić-Piters za "Avaz": Muž i ja dobro poznajemo Brajana Robsona i uživali smo u filmu

Erik i ja planiramo naljeto opet doći u Sarajevo i povesti našu kćerku prvi put da vidi našu zemlju i svoju familiju, izjavila je Mekić-Piters

Erik i Nermina: Oduševila prisutne. Instagram

Piše: A. Hodžić

3.12.2021

Manekenka i pjevačica Nermina Mekić-Piters (Pieters) zajedno sa suprugom poznatim fudbalerom Erikom Pitersom, koji igra u Burnleyu,  u Mančesteru je prisustvovala svjetskoj premijeri filma “Robbo” o legendarnom fudbaleru Brajanu Robsonu (Bryan).


Nermina je za “Avaz” podijelila  prve utiske s ovog glamuroznog događaja te otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo i koliko se raduje posjeti rodnom Sarajevu.



Lijepa priča

- Erik i ja smo jako dobro prijatelji s Brajanovom kćerkom već godinama i zato dobro poznajemo njega i njegovu suprugu. Bilo je predivno i jako posebno prisustvovati premijeri i vidjeti njegovu jako lijepu priču o životu i karijeri. Pogotovo za mladu generaciju je jako lijepo da vidi njegov film zato što puno toga i ja nisam znala.


 Kako ste se proveli na ovom  događaju?


- Bilo je posebno i jako lijepo društvo. Pogotovo za Erika je bilo dobro vidjeti svoje kolega van fudbalskog terena.



Mekić-Piters: Nakon manekenstva okrenula se muzici. Instagram

Što se tiče muzike, hoćete snimati nešto novo?


- Trenutno najviše vremena provodim sa svojom porodicom i našim kućnim ljubimcima. Imam jako puno gotovih pjesama koje sam snimala prošle godine dok sam bila trudna i planiram opet početi snimati nove pjesme u 2022. godini. Onda ću odlučiti koje pjesme ću prvo objaviti.



Naša zemlja

Kada Vas možemo očekivati u našoj zemlji?


- Erik i ja planiramo naljeto opet doći u Sarajevo i povesti našu kćerku prvi put da vidi našu zemlju i svoju familiju.


Koliko Vas je majčinstvo promijenilo?


- Majčinstvo me je promijenilo puno, ali u lijepom smislu. Promijenilo mi je perspektivu na puno stvari i jednostavno uživam da provodim vrijeme s porodicom.




Muzička karijera

Nakon manekenske Nermina je počela graditi uspješnu muzičku karijeru. Lijepa Sarajka objavila je do sada nekoliko pjesama i spotova visoke produkcije kao i singl „Too Deep“ koji je radila u saradnji s pjevačem Jabronom. Ona je pjevački talent svojevremeno pokazala i u šouu realnosti “The Real Housewives of Cheshire”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.