MUZIČKA ZVIJEZDA

Karleuša obukla haljinu koju je sama dizajnirala, jedva da prekriva grudi

Karleuša će za najluđu noć nastupiti ispred Skupštine Beograda, a potom u jednom od najpopularnijih mjesta za noćni izlazak u srbijanskoj prijestolnici

Piše: N. Aj.

8.12.2021

Jelena Karleuša. Instagram

Balkanska muzička zvijezda Jelena Karleuša pauzirala je od Instagrama sedam dana. Objavljivala je storije, ali nije i fotografije i videosnimke na svom profilu.

A onda je sinoć objavila nekoliko fotografija u seksepilnom izdanju. Naime, Karleuša je u Beogradu održala press-konferenciju povodom nastupa za novogodišnju noć na koju se pojavila u uskoj bež haljini sa rolkom i dugim rukavima, ali koja itekako otkriva Karleušine atribute. Tkanina jedva da prekriva grudi, dok su ostali dijelovi trupa skoro pa goli. 

Otkrila je da je haljina ustvari njen dizajn.

Karleuša će za najluđu noć nastupiti ispred Skupštine Beograda, a potom u jednom od najpopularnijih mjesta za noćni izlazak u srbijanskoj prijestolnici. 

- Poslije velikog novogodišnjeg koncerta ispred Skupštine Beograda, za koji ću se potruditi da bude kruna moje karijere i spektakl kakav moj grad i čitav region zaslužuju, istu noć prelazim u beogradsku “Kasinu” da nastavimo sa muzikom i dobrim provodom u novoj 2022. godini sa stilom! Gorit će Beograd, gorit će “Kasina”! Obećavam. Vidimo se!

P. S. Na press-konferenciji povodom dočeka, pojavila sam se u prvom komercijalnom modelu capsule kolekcije koju sam dizajnirala za “Jalize” brend! Uskoro ću vam predstaviti čitavu kolekciju koja će se naći u prodaji - napisala je Karleuša na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.