REPER SE OGLASIO

Trevis Skot dao prvi intervju nakon tragedije na koncertu: Plakao sam danima

Dugoočekivani intervju dao je Charlamagne Tha God, a videosnimka na YouTubeu obara rekorde gledanosti

Trevis Skot. Agencije

L. K. P.

11.12.2021


Reper Trevis Skot (Travis Scott) potpuno se povukao iz javnosti nakon što se tokom njegovog nastupa na festivalu Astroworld u Hjustonu dogodila tragedija kada je poginulo najmanje osam osoba.

Društvenim mrežama sedmicama kruže priče kako je Trevis odgovoran za jednu od najvećih tragedija na koncertima, a sve do sada reper se nije oglašavao.


Dugoočekivani intervju dao je Charlamagne Tha God, a videosnimka na YouTubeu obara rekorde gledanosti. Na početku je rekao kako je on lice festivala i umjetnik pa se ne čudi što svi optužuju njega.


-Emocije koje prolazim su pravi vrtlog. Postane veoma teško jer uvijek osjećam vezu sa svojim fanovima, ja sam prošao nešto, oni su prošli nešto, njihovi roditelji takođe, i to zaista boli, rekao je Skot i dodao kako je danima plakao i razmišljao o nesretnom događaju.


Iako su neki posjetioci komentarisali kako je Trevis znao da među publikom ima mrtvih te je besramno nastavio da skače na bini, reper je otkrio kako je tek na press konferenciji saznao da su neki fanovi smrtno stradali.


-Čak i tada, nakon koncerta, sam čuo neke stvari, no nisam znao nikakve detalje. Nisam mogao da vjerujem. Na koncertima se događaju razne stvari, ljudi se onesvijeste ili slično. Ali nešto ovako, nikada…, rekao je reper.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.