NOVOGODIŠNJI PROGRAM

Severina uživa u Sarajevu i ćevapima: Zbog bh. prijestonice odbila Zagreb

Sarajevo sam izabrala zbog toga što mi je lijepo ovdje. Trčala sam po snijegu, u Zagrebu nije pao snijeg, rekla je vučković na nedavnoj press-konferenciji

Piše: N. Aj.

15.12.2021

Severina pored Miljacke. Instagram

Severina Vučković već nekoliko dana boravi u bh. prijestonici, a na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama iz Sarajeva.

- Ko bi rek'o čuda da se dese… Miljacka, Baščaršija, Ferhatović... moje Sarajevo - napisala je Severina uz galeriju fotografija s Baščaršije.

Prigodan opis s obzirom na to da se fotografirala upravo pored Miljacke, a potom i ispred jedne od čevabdžinica nedaleko od sebilja.

Povod njenog dolaska u Sarajevo jeste snimanje novogodišnjeg programa

- U Sarajevu smo na snimanju jednog posebnog show-a. Za Novu godinu ostanite doma i proslavite uz dobro društvo - napisala je Vučković uz današnje fotografije objavljene prije nekoliko sati.

Tokom troiposatnog programa gledaoci će moći uživati u hitovima Severine, Halida Bešlića, Seida Memića Vajte te Lake i Mirele, uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala.


Tokom press-konferencije održane prije nekoliko dana u Sarajevu, Severina je rekla da je imala i ponudu u Zagrebu, ali da se ipak odlučila za Sarajevo.

- Sarajevo sam izabrala zbog toga što mi je lijepo ovdje. Trčala sam po snijegu, u Zagrebu nije pao snijeg. Išli smo odmah i na ćevape. Doživljavam ga kao svoj grad. Imala sam želju da studiram u Sarajevu. I kada sam se nedavno morala odlučiti između Zagreba i Sarajeva, nekako mi je bilo draže doći u Sarajevo - priznala je tada i dodala da jedva čeka da počne sa snimanjem novogodišnjeg programa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.