POP DIVA

Karleuša provocira u preuskom kostimu: Zakopčana do grla, a sve se vidi, komentirala je i američka reperica

Vruće fotografije komentirala je i ovaj put Katrina Laverne Taylor, američka reperica, koju na Instagramu prati više od 4 miliona ljudi

Jelena Karleuša opet oduševila. Instagram

Piše: E. T.

19.12.2021

Pop diva, kako su mediji prozvali pjevačicu Jelenu Karleušu, svakodnevno oduševljava modnim kombinacijama, i to ne samo domaću javnu scenu, nerijetko bez teksta ostavi i svjetske zvijezde. Ni posljednje modno izdanje nije ništa manje izazovno.

Karleuša je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u preuskom i prozirnom bijelom kostimu, u kojem je svoje adute ponovo istakla u prvi plan. U opisu fotografije navela je da nosi kombinaciju modnog breda Balenciaga i kratko poručila: „Danas ovako“.


Vruće fotografije komentirala je i ovaj put Katrina Laverne Taylor, američka reperica, koju na Instagramu prati više od 4 miliona ljudi, a poznatija je kao Trina. Ona je Karleuši u svom komentaru poručila da "gori" kako izgleda, a ravnodušni nisu ostali ni njeni fanovi u brojnim komentarima.

Iako je pjevačica u kostimu zakopčana do grla, što je rijetkost kada je riječ o njenim objavama na internetu, zgodno tijelo se ipak nazire ispod prozirne modne kombinacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.