KO JE NARODU UGODIO...

"Rat" na internetu zbog fotografija dive u kupaćem kostimu

Paparaci su "uhvatili" Džuliju Roberts na plaži

Džulija Roberts. Agencije

L. S. R.

27.12.2021

Holivudska diva Džulija Roberts (Julia, 54) sa suprugom i djecom odmara se Australiji, a paparaci su iskoristili priliku i  glumicu "uhvatili" na plaži u Sidneju. U karijeri dugoj više od 30 godina javnost je Džuliju svega nekoliko puta vidjela u kupaćem kostimu.

Glumica je ovom prilikom pokzala duge, vitke noge, kao i lice bez trunke šminke. Ove fotografije su izazvale brojne komentare na društvenim mrežama.


Džulija Roberts. Agencije

"Ona je fantastična", "Predivno je vidjeti ženu da ovako zrači zadovoljstvom", "Izgleda divno i prirodno, za promjenu", "Prelijepa je i sretna, lijepo je videti ženu da dostojanstveno stari i ne trudi se da bude devojka",  "Hvala što pokazuje da su i holivudske zvijezde obični ljudi", "Kako je osvežavajuće vidjeti ženu bez plastike", neki su od komentara.

No, bilo je i drugačijih mišljenja: "Ko kaže da dobro izgleda, potrebne su mu naočale", "Godine mogu da budu okrutne prema nekim ženama", "Razočaran sam da je ona ovolika, mislio sam da je sitnija", "Zašto izgleda kao baka?", "Staro tijelo jedne majke", "Izgleda veoma staro", "Niko ne želi da te gleda ovakvu"...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.