GLUMAC STIGAO U ZAGREB

Kevin Spejsi će glumiti Franju Tuđmana?

Reditelj i producent Jakov Sedlar je domaćin holivudskoj zvijezdi, sa Spejsijem govorio o potencionalnoj saradnji

Kevin Spejsi. Agencije

N. Aj. / 24 sata

30.12.2021

Veseli me što je Kevin (Spacey) došao u Hrvatsku, prijatelj mi je 15 godina i prvi put je u Zagrebu, ispričao je za 24sata.hr reditelj i producent Jakov Sedlar.

On i sin Dominik hrvatski su domaćini holivudskom glumcu Kevinu Spejsiju (Spacey, 62) koji je u četvrtak poslijepodne sletio na zagrabački aerodom. Spejsi je u Hrvatskoj bio već dva puta, a njegova posjeta Hvaru 2008. obilježena je divljim zabavama.

Dvostruki oskarovac, koji je posljednjih godina poznatiji po skandalima, optužbama i suđenjima za seksualno zlostavljanje u Holivudu nego po glumačkim uspjesima, sa Sedlarima će provesti novogodišnje praznike.

- U petak ćemo se družiti, napraviti "đir" po gradu. Kevin odsjeda u hotelu "Esplanade", tako da ćemo sigurno svratiti na Fuliranje, pokazati mu Advent, bit će gost na ručku u našoj obiteljskoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda odemo i na kratki izlet u Opatiju - ispričao je za 24sata.hr filmaš. 

Navodno, Sedlar sa Spejsijem treba razgovarati i o mogućoj poslovnoj saradnji. Reditelj navodno priprema projekt povodom stote godišnjice Tuđmanovog rođenja koja se obilježava sljedeće godine, a Spejsiju se nudi upravo uloga prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

- Razgovaramo o tome - kratko je potvrdio Jakov Sedlar ne otkrivajući detalje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.