OSJEĆA SE KRIVOM

Sara Džesika Parker očajna zbog optužbi protiv Krisa Nota

Strahuje kako će sve to utjecati na cijelu ekipu serije

Sara Džesika Parker i Kris Not. Agencije

L. K. P.

31.12.2021

Medijski napisi i nove optužbe o seksualnim napadima koje se nižu na račun glumca Krisa Nota (Chris Noth) ostavile su bez riječi i njegovu kolegicu iz serije "Seks i grad" Saru Džesiku Parker (Sarah Jessica), koja strahuje kako će sve to utjecati na cijelu ekipu serije "I tek tako".

Kako je otkrio izvor blizak Parker za "Us Weekly, holivudskoj glumici cijela je ta priča "slomila srce" i, iz nekog razloga, upravo se ona osjeća "kao da je sve razočarala i iznevjerila".


Parker i Not: Na setu serije. Agencije

Uoči Božića "The Hollywood Reporter" objavio je priče dviju žena, koje su pod pseudonimima Zoi (Zoe) i Lili (Lily) optužile javno 67-godišnjeg Nota da ih je seksualno zlostavljao. On je sve optužbe negirao, ustvrdivši kako su ti odnosi bili sporazumni.

-Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšou (Carrie Bradshaw) i ljuta jer su ona, ali i svi ostali iz serije, dovedeni u ovu poziciju. Nije tu riječ o novcu, već o onom što je Keri radila. Keri je uvijek željela pomoći drugim ženama, a sada su, dok je ona trebala na njih paziti, otkrile da su bile povrijeđene, otkriva izvor.

U novim nastavcima "Seksa i grada", pod nazivom "I tek tako", Faca je preminuo nakon što je doživio srčani udar, a, kako tvrdi izvor, Sara Džesika Parker smatra da su ove optužbe "još jedna smrt".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.