BURNA 2021. GODINA

Danijela Martinović o slobodi nakon 24 godine veze: U svemu sada mogu naći nešto lipo

Pjevačica već godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi održala vlastiti mir

Danijela Martinović. Instagram

L. K. P.

1.1.2022

Danijela Martinović (50) otkrila je u novogodišnjoj emisiji InMagazina kakav je to osjećaj biti slobodna nakon 24 godine veze. Naime, ona i Petar Grašo (45) prekinuli su dugogodišnju vezu u maju 2021. godine nakon čega se saznalo da on ljubi Hanu Huljić (31), kćerku kolege i prijatelja Tončija Huljića (60).

- Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih - rekla je pjevačica pa dodala:

"Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači zaista u svemu biti zaista sebi vjerna."

Nakon najtežeg iskustva, kaže pjevačica, došlo je puno novih stvari koje prije toga nije mogla ni sanjati.

- Kako bi rekao Gibonni, "u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći živote dobar ti dan". Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, to jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe - ispričala je Danijela. Inače, pjevačica već godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi održala vlastiti mir.


Prije samog intervjua Danijela je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira na stolici u uskoj haljini pokazujući zavidnu liniju i prelijepe vitke noge.

- Da nam svaki korak bude dostojan puta. Sretna vam, ugodna, udobna, nasmijana i radosna 2022. godina - napisala je u petak navečer u objavi na društvenim mrežama pjevačica i tako svojim fanovima poželila sve najbolje u godini koja je pred njima.


Ispod objave u komentarima odmah su joj se javili brojni pratioci.

- Sretna Nova godina, svako dobro u njoj. Loše stvari iz prošle zaboravi i dalje budi vesela i tako prelijepa; Draga Danijela, želim ti bezbroj lijepih trenutaka koji ispunjavaju život - neki su od komentara.

Podsjetimo, ni Danijela ni Petar još uvijek nisu podijelili nikakve detalje o razlogu prekida dugogodišnje ljubavne veze.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.