HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Kevin Spejsi otišao na očni pregled u kliniku Svjetlost i dogovorio termin operacije

Najvjerovatnije će se operisati u maju kada ponovo dođe u Hrvatsku

Kevin Spejsi, doktor Nikica Gabrić i Franko Nero u klinici Svjetlost. Privatna arhiva

H. J. I.

5.1.2022

Glumac Kevin Spejsi (Spacey) danas se u Klinici Svjetlost, s punim povjerenjem "predao" u ruke profesora Nikice Gabrića i njegovog tima.

- Kevin Spejsi je bio kod doktora Gabrića na očnom pregledu i dogovorio termin za operaciju koju će vjerojatno izvesti u maju kada glumac ponovo dođe u Hrvatsku. Još puno holivudskih zvijezda ima zakazan termin kod doktora, no zasad su ograničeni putovati zbog epidemiološke situacije, ali nadamo se da uskoro stižu – rekao je za Jutarnji list pouzdan izvor blizak prof. Gabriću.

Tim Rot (Roth), Esai Morales, Armand Asante (Assante), Franko Nero (Franco), Ivana Trump, Kasandra Gava (Cassandra) samo su jedan dio spiska poznatih koji su odlučili svoje zdravlje staviti u ruke vrhunskog oftalmologa Nikice Gabrića. Iako su u svijetu upravo ova imena sinonim za zvijezde, u njihovim je očima istinska zvijezda prof. dr. sc. Nikica Gabrić, uspješan liječnik i vlasnik Specijalne bolnice Svjetlost koji im je pomogao da, nakon niza godina, ponovno progledaju. Dr. Gabrić ima kliniku i u Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.