LJUBAVNA PRIČA

Tara Thaller za "Avaz": Farisa i mene spojila je sudbina

Mi smo jedno u drugom pronašli najboljeg prijatelja

Tara Thaller i Faris Pinjo. Društvene mreže

Piše: A. Hodžić

9.1.2022

Mlada hrvatska glumica Tara Thaller (24), poznata po ulozi u popularnoj seriji “Uspjeh” bh. oskarovca Danisa Tanovića, udala se za Farisa Pinju (22), muzičara i glumca iz Visokog.


Faris Pinjo i Tara Thaller. Instagram

U krugu porodice

- Vjenčali smo se u Zagrebu, u krugu porodice i prijatelja, nastavljamo proslavu u Bosni i Hercegovini uskoro. Presretni smo i ovo je samo “cherry on top” naše ljubavi - rekla nam je Thaller.

Par se upoznao prije nekoliko godina na Sarajevo Film Festivalu, a druženje su nastavili na Akademiji scenskih umjetnosti (ASU) u bh. prijestonici, koju je Tara, također, upisala. Glumica priznaje da su zajedničkim snagama ispisali najljepši datum ljubavi, koji su obilježili na svoj način.

- Valjda kao i svaka mladenka, tražila sam haljinu koja je, kako kažu, sašivena prema meni. Kako nisam imala veliko, tradicionalno vjenčanje, htjela sam decentniju, jednostavniju varijantu. Najljepši trenutak bila je sama ceremonija, koja je izuzetno lijepo vođena, oboje smo bili emotivni. Nemoguće je izdvojiti jedan trenutak.

Mogu reći da me sve veoma veselilo i bilo je uzbudljivo pripremati se za taj dan. Tortu je radila moja sestra, ja sam pomagala, dekoracije brat i prijateljica, hranu svi i svatko, sve u svemu, jedan zajednički poduhvat koji odražava ljubav - priznala nam je glumica.


Imali sreću

Danas, kada je rijetkost vidjeti pozitivne vijesti, ovaj mladi par pokazao je da ljubav pobjeđuje sve razlike.

- Ljubav, bilo koje vrste, pokreće svijet. Faris i ja smo imali sreću da nas je sudbina spojila i da smo jedno u drugom pronašli najboljeg prijatelja. Moja ionako velika porodica sada je još veća i na tome sam veoma zahvalna. Bitno je naći svjetlost i pozitivu u tmurnijim vremenima - zaključila je Tara Thaller.


Muzikalni bračni par

Faris je pažnju javnosti na sebe skrenuo 2015. učešćem u regionalnom muzičkom šouu “X-factor”. Tara je, također, muzikalna pa je tako pobijedila u hrvatskom šouu “Zvijezde pjevaju”, a partner u takmičenju bio joj je Dino Jelusić, koji je nedavno postao član čuvenog benda “Whitesnake”.

Faris je na ASU u Sarajevu diplomirao, dok je Tara treću godinu upisala na privatnom fakultetu u Zagrebu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.