VODITELJICA

Sjećate li se Sanje Nikolić koja je pala u nesvijest tokom emisije

Ona je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik

A. O.

Sanja Nikolić kao voditeljica

Foto: PRINTSCREEN


Bivša srbijanska voditeljica Sanja Nikolić ostala je upamćena po neprijatnoj sceni koja joj se desila u jutarnjem programu koju je vodila prije skoro dvije decenije.

Naime, video isječak iz Jutarnjeg programa televizije "Pink" je i danas gledan na Jutjubu, a u njemu je glavni akter upravo Sanja, piše Telegraf.rs.

Program uživo

Tokom programa uživo, došao je red da se i Nikolićeva obrati gledaocima. Iako je pokušala, ona se nakon samo nekoliko sekundi onesvjestila i srušila na pod, a sa njom je i dio scenografije pao, ali je nije povrijedio.

Sanja je jednom prilikom istakla da, iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

- Eto meni se desilo da se onesvjestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sona.

Ona je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je također bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je putem novinarskog angažmana.

  • Sanja Nikolić danas

    Sanja Nikolić danas

    Foto: AGENCIJE


Voli kamere

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savjetnik ministra rada, a nakon toga u sekretarijatu za migracije, što je smatala privremenim pozivom, piše Telegraf.rs.

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru, jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkrila je tada Nikolić.

NA VRH

Podijeli članak na