KUĆA NA OBALI

Otkazuje se izvođenje "Protekcije" u Narodnom pozorištu Sarajevo, glumica zaražena koronom

Kupljene ulaznice mogu biti iskorištene za bilo koje od narednih izvođenja predstave „Protekcija“ ili zamijeniti za bilo koju od predstava sa repertoara za januar ili februar Narodnog pozorišta Sarajevo, naglašeno je

Detalj iz predstave "Protekcija". NPS

N. Aj.

17.1.2022

Narodno pozorište Sarajevo obavještava publiku da je primorano otkazati izvođenja predstave „Protekcija“ koja su prema januarskom repertoaru , planirana za ponedjeljak, 17. i utorak, 18. januar 2022. godine. Predstave se otkazuju zbog bolesti glumice iz ansambla koja je pozitivna na korona virus.

Kupljene ulaznice mogu biti iskorištene za bilo koje od narednih izvođenja predstave „Protekcija“ ili zamijeniti za bilo koju od predstava sa repertoara za januar ili februar Narodnog pozorišta Sarajevo.

- Također, povrat novca za kupljene ulaznice moguće je izvršiti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo. Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9 do 15 sati. Na dan izvođenja predstave u dva termina od 9 do 11:30 sati i 15:30 do 19:30 sati.

Narodno pozorište Sarajevo zahvaljuje svima za iskazani interes i, uz zahvalnost na razumijevanju, upućuje izvinjenje zbog nepredviđenih okolnosti i izmjene reperetoarskih sadržaja - saopćeno je iz Narodnog pozorišta Sarajevo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.