TUŽNA VIJEST

Oproštaji od muzičkog velikana: Zbogom bezvremenski Aki!

Tužna je naša ulica od kada nisi tu jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju... , napisao je Ćurić uz fotografiju Rahimovskog

Aki Rahimovski. Arhiv

Piše: N. Aj.

22.1.2022

Tužna vijest o smrti Akija Rahimovskog pogodila je muzičku scenu, a mnogi njegovi kolege se putem društvenih mreža opraštaju od pjevača.

Željko Samardžić objavio je fotografiju Rahimovskog i kratku poruku:

- Počivaj u miru generacijo. Nek' ti je vječna slava - napisao je.Mladi pjevač Dino Jelusić na Facebooku je napisao oproštajnu poruku i naglasio da je u šoku nakon ove vijesti.


- Velika privilegija je bila živjeti i učiti u vremenu dok si bio tu sa nama. Zbogom bezvremenski Aki! Ostavio si neizbrisiv trag za sobom i sve je ljudski, veliko, ogromno i nenadmašivo. Iskrena sućut obitelji, bendu i svim suradnicima - napisali su članovi benda Opća opasnost na svom Facebook profilu uz fotografiju zajedničkog nastupa.


Nikola Rokvić je na Instagramu poručio:

- Putuj maestro! Koliko sam samo učio od tebe! Veliki pjevač sa sjajnom bojom, intonacijom i emocijom! Hvala ti! S Bogom!

Amel Ćurić se od muzičkog velikana Akija oprostio stihovima "Parnog valjka".

- Tužna je naša ulica od kada nisi tu jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju... - napisao je Ćurić uz fotografiju Rahimovskog.

Nekadašnja fatalna loto djevojka i poznata voditeljica Suzana Mančić emotivno je poručila:

Muzika ne umire, pjesme ne umiru, samo ljudi odlaze. Neka idu u miru, u slavi koju su stekli za života. Zbogom, Aki Rahimovski.

Mladi pjevač Dino Jelusić na Facebooku je napisao oproštajnu poruku i naglasio da je u šoku nakon vijesti o smrti Rahimovskog.

- U apsolutnom sam šoku. Aki je za mene bio alfa i omega. I uz sve to smo imali nekoliko jako lijepih zajedničkih trenutaka na pozornici u zadnjih par godina. Bio je veliki gospodin i nevjerojatan frontmen - napisao je Dino.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.