POKORILE SVIJET ŠOUBIZNISA

Slavne i fatalne džepne venere, njima visina nije problem

"Mana" im je to što su izuzetno niske, ali im to nije smetalo na putu ka ostvarenju ciljeva

Šakira i Eva Longorija. Avaz

L. K. P.

8.2.2022

Za ove pjevačice i glumice, gotovo da ne postoji osoba koja za njih nije čula. "Mana" im je to što su izuzetno niske, ali im to nije smetalo na putu ka ostvarenju ciljeva i osvajanju svijeta šoubiznisa.

Atraktivna pjevačica porijeklom iz Kolumbije Šakira (Shakira) je neobičnim glasom i zanosnim plesom kukovima osvojila cijeli svijet. Visina od samo 157 centimetara nikada joj nije predstavljala prepreku na putu ka uspjehu.Skarlet Johanson. Agencije

Fatalna plavuša Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) osim talentom plijeni i atraktivnim izgledom.

Pažnju je privukla početkom devedesetih godina, a bez obzira na visinu od samo 160 centimetara i dalje važi za seks simbol Holivuda.

Eva Longorija (Longoria), zvijezda serije "Očajne kućanice" je sve samo ne očajna. Pored višedecenijske uspješne karijere, Eva je i san velikog broja muškaraca. Visoka je 157 centimetara.


Natali Portman. Agencije


Natali Portman (Natalie), jedna je od najcjenjenijih glumica današnjice pohvale publike dobija i zbog prirodnog i sofisticiranog izgleda.

Njena visina od 160 centimetara nikada nije bila tema niti prepreka u osvajanju Holivuda.Kajli Minog. Agencije

Ako je neko poznat po nadimku "džepna Venera" Kajli Minog (Kylie Minogue).

Australijska senzacija visoka je 157 centimetara, a još od ranih osamdesetih godina hara muzičkim svijetom i čini se da je ništa ne može zaustaviti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.