MAMI UZDAHE

Ljepotica koja zavodi samo bogate muškarce: Ako nema status, ne zanima me

Model, influnserica i DJ Šantel Džefris zavodila je sve oko sebe u minijaturnom zelenom bikiniju

Šantel Džefris. Instagram

L. K. P.

9.2.2022

Model, influnserica i DJ Šantel Džefris (Chantel Jeffries) nedavno je uhvaćena na jednoj plaži u Majamiju, a atraktivna 29-godišnjakinja uživala je sa prijateljicom u sunčanju, kupanju i ispijanju koktela. Naravno, Šantel je puno vremena provela i praveći savršen selfi, a mamila je i poglede svih prolaznika.

Popularna influenserica zavodila je sve oko sebe u minijaturnom zelenom bikiniju, istaknuvši svoje bujne grudi, za koje je davno priznala da su plastične, te ravan stomak i izvajane trbušnjake.

Šantel je svoj morki autfit upotpunila trendi, zelenim naočalama za suncem i šarenom ogrlicom sa perlicama, a svoju bujnu, kovrdžavu kosu pustila je da ležerno pada.

Inače, Džefris na Instagramu prati 4, 7 miliona ljudi, pa nije ni čudo što je čitavo vrijeme na plaži pokušavala da napravi savršenu fotografiju za ovu društvenu mrežu.

Ova crnka poznata je po viđanju sa bogatim, poznatim i utjecajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje. Ona je imućne muškarce počela da zavodi još prije punoljetstva, pa je tako prije 2013. uspjela već da bude sa Džastinom Kombsom (Justin), sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom (Dishon Jackson).

No, afera koja je zaista proslavila i učinila je svjetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom (Justin).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.