JOŠ SE PRIČA O LONDONU

Parada golotinje i neukusa na crvenom tepihu "Brit Awardsa"

Dok je Adel prisutne oduševila svojim stajlingom, gledaoci za druge dame nisu imali riječi hvale

Storm: Ništa nije prepustila mašti. Agencije

L. K. P.

10.2.2022

U britanskoj prijestonici prije dvije noći upriličena je dodjela "Brit Awardsa", najznačanije muzičke nagrade u Evropi, a na crvenom tepihu u londonskoj O2 Areni prošetale su neke od najvećih evropskih, ali i svjetskih zvijezda.

Dok je Adel (Adele) prisutne oduševila svojim stajlingom, gledaoci za druge dame nisu imali riječi hvale.




Maja Džama. Agencije

Crvenim tepihom dominirala je popularna britanska voditeljica Maja Džama (Maya Jama), u crnoj haljini neobičnog kroja kojom je pokazala figuru, a otkrila je da da je do savršenog tijela došla limfnom masažom na koju je išla neposredno prije dodjele nagrada.

Stajling voditeljice proglašen je za jedno od najljepših te večeri, dok se u suprotnu kategoriju smjestila pjevačica Talija Storm (Tallia).



Talija Storm. Agencije

U kombinaciji koja baš ništa ne prepušta mašti, mamila je poglede publike, dok je na društvenim mrežama dobila samo kritike. Svojim stajlingom izazvala je uglavnom negativne komentare.

“Kako ovo izgleda jeftino”, “Kakav kič”, “Oličenje neukusa”, “Koliko je ovo gadno”, “Em što je kombinacija jeziva, em joj još gore stoji”, samo su neki od komentara .



Ešli Roberts. Agencije

Poput nje, Ešli Roberts (Ashley) je takođe odabrala crnu provokativnu toaletu. Ona se na crvenom tepihu pojavila u haljini sa neobičnim izrezima koju je iskombinovala sa crnim stileto štiklama, a uz kombinaciju je dodala i kožne rukavice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.