ISPOVIJEST

Bivša žena Zvonimira Bobana: Imala sam moždani udar i sad pijem puno tableta

Leonarda Boban svakih nekoliko mjeseci mora ići na kontrolu i izbjegavati stresne situacije

Zvonimir i Leonarda Boban. Arhiva

L. S. R.

11.2.2022

Leonarda Boban progovorila je o zdravstvenim problemima s kojima se susrela prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Zvonimira Bobana.

- Prestrašio me lagani moždani udar lanjskog septembra. Dok sam gledala s Martom televiziju, osjetila sam laganu zimicu i zatim pala u nesvijest. Marta je odmah nazvala mog brata, koji me odvezao na hitnu. Napravili su mi CT mozga, dali kontrast i nakon dva dana me pustili kući. Kad sam poslije mjesec dana otišla na kontrolu, ponovili su CT i kontrast te konstatirali da je sve to posljedica stresa -  ispričala je Leonarda  za "Gloriju".


Leonarda Boban. Agencije

Dodala je kako sada pije puno tableta, a svakih nekoliko mjeseci mora ići na kontrolu i izbjegavati stresne situacije. Kaže kako je zahvalna roditeljima bivšeg supruga koji su zbog zdravstvenih problema privremeno preuzeli brigu o djeci.

Inače, Leonarda je u nedavnom intervjuu za "InMagazin" otkrila u kakvom je odnosu s bivšim suprugom.

- Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše, ok, uglavnom nije puklo radi treće osobe, nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim ni za čim - rekla je Leonarda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.