STARLETA

Ana Korać na luksuznom odmoru, obukla papreno skupu odjeću

Ona je odsjela u hotelu na Kopaoniku gdje noć košta oko 417 KM

Ana Korać. INSTAGRAM

A. O.

11.2.2022

Starleta Ana Korać hvali se luksuznim životom na društvenim mrežama, a kada je pitaju odakle joj novac za sve to, ne prestaje da šokira izjavama, piše Telegraf.rs.

Pored skupocjenih automobila, luksuznih destinacija, ekskluzivnih hotela i kafića, starleta voli da uživa i u markiranoj odeći. Sada je na Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira u luksuznom odjelu poznatog svjetskog brenda, a cijena je paprena. Korać je za čizme izdvojila 1.370 funti, a za duks od vizonovog krzna 25.700 dolara. Na sve to, starleta je ponijela i torbu u vrijednosti od 5.200 dolara.

Inače, ona je odsjela u hotelu na Kopaoniku gdje noć košta oko 417 KM, a mnogi se pitaju odakle novca starleti iz Ivanjice, s obzirom na to da trenutno nema nikakvo zanimanje i da se nakon učestvovanja u "Zadruzi" njen život potpuno promenio.


Obučena od glave do pete u skupocjene stvari. INSTAGRAM

Uložila je u svoj izgled, odnosno korekcije, a svakodnevno se hvali na mrežama luksuznim životom.

- Rođena sam pod sretnom zvijezdom, ništa ne radim, a mnogo novca imam. Pare mi padaju sa neba, neka se samo tako nastavi - rekla je za Skandal jednom prilikom.

Korać je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 eura, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 eura, u usne je stavljala hijaluron - 250 eura, pumpala je jagodice - 200 eura, mačije oči je platila 800 eura, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 eura, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 eura, piše Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.