ROMANSA

Evo koga ljubi nogometaš Anel Ahmedhodžić: Našli se u Bordou

Marijana Cecilija Mašić čestitala godišnjicu veze na Instagramu

Piše: A. Hodžić

17.2.2022

Ljepotica Marijana Cecilija Mašić. Instagram

Bosanskohercegovački fudbaler i reprezentativac Anel Ahmedhodžić, koji je odnedavno član francuskog Bordoa, ljubi crnogorsku ljepoticu Marijanu Ceciliju Mašić, koja na svom profilu nerijetko objavljuje fotografije koje su dokaz njihove romanse.



Zajedničke fotografije

- Sretna godišnjica mojoj ljubavi, mojoj omiljenoj osobi, ali ne i najsmješnijoj. Tako sam ponosna na tebe, još jedan mjesec i cijeli život do kraja - napisala je Mašić pored fotografije na Instagramu.

Naš sportista je ispod ove objave ostavio svojoj djevojci stiker u obliku srca.

Crnogorska ljepotica s adresom u Danskoj stavila je u opis profila kako trenutno živi u Francuskoj, tako da je, prema svemu sudeći, par svio zajedničko gnijezdo u Bordou, a o čemu svjedoče njihove zajedničke fotografije na ulicama ovog grada.




Ljepšu polovinu našeg sportiste na Instagramu prati 12 hiljada osoba. Instagram

Ljepšu polovinu našeg sportiste na Instagramu prati 12 hiljada osoba, a ona nerijetko svoje fanove počasti zanimljivim i nerijetko provokativnim setom fotografija. 

Nije poznato kako se par upoznao, ali s obzirom na blizinu Danske i Švedske, gdje su ovo dvoje mladih ljudi donedavno živjeli, ljubav se očito rasplamsala negdje u Skandinaviji.



Dvije titule

Inače, Anel Ahmedhodžić rođen je 26. marta 1999. godine u Malmeu, gdje je i počeo karijeru. Potom je prešao u redove engleskog Notingema, odakle se vratio u Malme, a jedno vrijeme boravio je na posudbi u danskom Hobru.

S Malmeom je osvojio dvije titule prvaka, a odigrao je 82 utakmice i postigao tri gola.

U dresu reprezentacije BiH debitirao je 8. oktobra 2020. godine u meču baraža za odlazak na EP protiv Sjeverne Irske i do sada sakupio 11 nastupa.



Ženski fanovi

Vijest da je Ahmedhodžić u ljubavnoj vezi naročito se nije dopala njegovim ženskim fanovima u našoj zemlji. Inače, Anel važi za jednog od najljepših i najzgodnijih u redovima naše reprezentacije, što potvrđuju brojne fan stranice na društvenim mrežama.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.