RAT SE NASTAVLJA

Bred Pit tuži Anđelinu Đoli, šokirala ga svojim postupkom

Prodala svoj udio francuskog imanja ruskom biznismenu Juriju Šefleru bez njegovog dopuštenja

Anđelina Đoli i Bred Pit. Agencije

L. K. P.

18.2.2022

Bred Pit (Brad Pitt) tuži svoju bivšu suprugu Anđelinu Đoli (Angelinu Jolie), optužujući je da je nezakonito prodala svoj dio njihovog francuskog imanja Château Miraval, piše Page Six. Pit tvrdi da su se dogovorili da nijedno od njih neće prodati svoj dio imanja, u kojem su se vjenčali 2014., bez saglasnosti druge strane.

Holivudski glumac u tužbi tvrdi da je, iako je vinograd koji se nalazi u sklopu dvorca postao "njegova strast", Đoli drsko prodala svoj udio ruskom biznismenu Juriju Šefleru (Yuri Shefler) bez njegovog dopuštenja.


Na imanju u Francuskoj vjenčali se 2014.. Agencije

U tužbi podnesenoj na višem sudu u Los Anđelesu, stoji:

"Đoli je prodala dio imanja bez Pitova znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak i pravo prvootkupa koji je njen poslovni subjekt dugovao njegovom... Prodala je svoj dio iako je znala da će ruski biznismen nastojati kontrolirati njegov dio imanja i posao kojem se Pit posvetio, a na taj bi se način potkopalo i Bredovo daljnje ulaganje u imanje Miraval."

Pit je ljubav prema grožđu i vinu pretvorio u multimilijunski posao

I dok je njihov burni razvod konačno okončan, par je još uvijek upleten u sudske bitke oko starateljstva nad djecom i njihove zajedničke imovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.