ŠUTJELA 20 GODINA

Paris Hilton o traumatičnom djetinjstvu: Tukli su me i gledali golu

Progovorila o bolnoj prošlosti

Paris Hilton. Instagram

A. Z.

18.2.2022

Paris Hilton je u mladosti je punila medijske naslovnice zbog buntovnog načina života, a 2007. je čak završila u zatvoru jer je prekršila uvjetnu kaznu i vozila bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta jer je vozila u pijanom stanju. 

Javnost joj se još više izrugivala kada je procurila njena snimka intimnog odnosa s bivšim dečkom Rikom Salomonom (Rickom) to je za nju bilo bolno iskustvo. Nakon toga Hilton dugo nije imala povjerenja u muškarce i nije se htjela vezati.

Paris Hilton: Maltretirali su me svaki dan. Instagram

Ono što mnogi nisu znali, jeste zlostavljanje koje je proživjela kao tinejdžerica kada su je roditelji poslali u školu za "preodgoj", a sve to je otkrila nakon dvije decenije u svom dokumentarcu "This is Paris".

- To je trebala biti škola, ali učenje nije bilo na prvom mjestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osjećam loše. Mislim da im je cilj bio sve nas slomiti. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Htjeli su nas zastrašiti, da se ne pobunimo. Bila sam dijete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je Paris nakon 20 godina šutnje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.