PREPUCAVANJA

Frontmen "Prljavog kazališta": Akija smo voljeli, Husa baš i ne

Mislio sam da će se pod stare dane čovjek primiriti, ali izgleda da je ovo sada njegovo drugo djetinjstvo, kreće ispočetka, kazao je Bogović o Husu

Davorin Bogović. Arhiva

L. S. R.

19.2.2022

Nakon što je Husein Hasanefendić Hus javno optužio članove "Prljavog kazališta" da mu niko od njih nije izrazio sućešće nakon smrti Akija Rahimovskog, o svemu se oglasio Davorin Bogović, koji je bio frontmen "Prljavaca" od 1977. do 1983., piše Index.hr.

- Hus se jako voli svađati s nama, a izgleda da se to nastavlja i dalje. Fileš je izrazio saučešće i ja sam izrazio saučešće i na stranici Facebooka objavio "Zbogom Aki". S njim sam stvarno bio dobar, uvijek smo se mi iz "Prljavog kazališta" i iz "Parnog valjka", osim Husa, najnormalnije družili. Hus voli zakuriti. Još na početku, kad smo imali istog menadžera pa prvu turneju, ja sam se družio s Fumom, vozili smo se s Dadom Topićem u kombiju i sa svima njima nikakvih problema nije bilo, ali Hus, koliko god je visok, još nas je iz višeg gledao.

"Parni valjak". Arhiva

Kasnije mi je postalo jasno, nakon "Crno-bijelog svijeta" je tu proradila ljubomora, imali smo tada više publike od "Bijelog dugmeta" na koncertima, a da ne bismo od "Parnog valjka". Tako da to stalno traje, on stalno izvlači nešto. Mislio sam da će se pod stare dane čovjek primiriti, ali izgleda da je ovo sada njegovo drugo djetinjstvo, kreće ispočetka! Kreće u ofanzivu protiv "Prljavog kazališta", ići spominjati Akija, a zna vrlo dobro da smo Akija voljeli, a njega baš i ne rekao je Davorin za Zagreb.Info.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.