NOVOPEČENA MAMA

Maya Berović za porođaj u luksuznoj klinici iskeširala 7.000 eura, frizer, manikir i soba za meditaciju

Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji

Maya Berović. Instagram

L. K. P.

22.2.2022

Maya Berović porodila se u nedjelju navečer u bolnici u Austriji, u gradu Gracu, a sinu su ponosni roditelji dali ime Lav. Kako su ranije pisali srbijanski mediji pjevačica je za porođaj izdvojila čak 7.000 eura.

Ovu kliniku izabrala je i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.


- Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji. Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 eura, a u cijenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom prije i poslije porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom - reko je ranije izvor za srbijanske medije.

Inače, Maya je nedavno otkrila zbog čega je baš sada poželjela da se ostvari kao majka.

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htjela u životu. Prije par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je dio mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maya svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.